Onderhoud

Door onderhoud te plegen wordt de levensduur vergroot. Bij vele gemeenten in de regio maar ook provincies en waterschappen verzorgd Luttjeboer BV dergelijk onderhoud aan diverse installaties. Ook voor de industrie en aannemerij voeren wij onderhoud - en reparatie werkzaamheden uit.

Door een grote voorraad aan materialen en montage auto’s die zijn voorzien van alle nodige gereedschappen kunnen onze buitendienst medewerkers vaak op hele korte termijn reparaties en/of laswerkzaamheden uitvoeren.

Luttjeboer BV is VCA** gecertificeerd, dat betekend dat zowel het bedrijf als alle medewerkers in het bezit zijn van een VCA diploma. Daarnaast heeft men een cursus "werken in besloten ruimten" gevolgd en zijn tevens ingeënt voor werkzaamheden op zuiveringen en rioolgemalen.

Door de flexibele organisatie structuur en brede ervaring zijn de werknemers vaak heel snel inzetbaar bij storingen en andere korte termijn werkzaamheden.

Contracten

Naast de adhoc werkzaamheden voor vele opdrachtgevers is Luttjeboer BV voor waterschappen Hunze & Aa’s en Vechtstromen en gemeente Stadskanaal de vaste contract partner voor onderhoud en storingsdiensten.

Opdrachtgever: WS vechtstromen
 
Opdrachtgever: WS Hunze & Aa's
 
Opdrachtgever: Gemeente Vlagtwedde
 
Opdrachtgever: WS Vechtstromen