Rioolgemalen

Alle voorkomende werkzaamheden die bij een renovatie of nieuwbouw van een rioolgemaal komen kijken kan Luttjeboer BV voor de klant verzorgen Of het nu gaat om een droog of nat gemaal of om een klein of groot gemaal, ieder project kan worden gerealiseerd met de inzet van ervaren medewerkers.

De werkzaamheden worden volledig van ontwerp door eigen medewerkers tot en met de inbedrijfstellen door eigen ervaren medewerkers uitgevoerd. De installaties worden bij oplevering voorzien van de juiste onderhouds en bedieningsvoorschriften incl CE certificering.

Ook behoord het uitvoeren van onderhoud en inspecties tot de mogelijkheden. Al het in te zetten personeel is ingeent tegen gevaren ten gevolgen van het werken met rioolwater en is opgeleid en voorzien van apparatuur voor het werken in besloten ruimtes.

Er wordt met gerenomeerde (pomp) leveranciers gewerkt zodat we de servicegraad hoog kunnen houden.

Naast de werktuigbouwkundige werkzaamheden, waaronder ook windketels, verzorgen we ook de civieltechnische-, elektrotechnische werkzaamheden en kunnen de tijdelijke bemaling verzorgen om het proces te waarborgen.

 

 

 

Opdrachtgever: Waterschap Noorderzijlvest
Uitvoering: 2022
Opdrachtgever: WS Noorderzijlvest
Uitvoering: 2013
Opdrachtgever: J.C. Krans Aannemingswerken
Uitvoering: 2012
Opdrachtgever: van Gelder
Uitvoering: 2011